ArtikelsNieuwsZoekertjes
Thema's
  • chevron_right Bouwelementen
  • chevron_right Bouwruimtes
  • chevron_right Outdoor
  • chevron_right Bouwmaterialen
  • chevron_right Tools & machines
  • chevron_right Technieken
Barbecues & outdoor cooking

Witt pizzaovens: de kooktroef voor je schappen

19/05/2025

De markt voor gespecialiseerde apparatuur groeit snel. Witt pizzaovens bieden een onderscheidende, aantrekkelijke en rendabele oplossing in deze snelgroeiende sector..

Hoe reinig je je barbecue?

12/05/2025

Barbecueën is fijn, maar de opkuis is dat minder. We geven enkele tips om snel weer een schone grill te krijgen.

  • Premium

Hoe maak je zelf een buitenkeuken?

05/05/2025

Een buitenkeuken is zalig bij mooi weer. Samen met je vrienden tafelen, en alles makkelijk bij de hand. Het keukenmeubel is opgebouwd uit drie modules die naast elkaar kunnen worden geplaatst.

9 onmisbare elementen voor je buitenkeuken

05/05/2025

Een buitenkeuken is een functionele en stijlvolle manier om jouw kook- en eetervaring naar buiten uit te breiden.Je rust die best zo volledig mogelijk uit. In dit artikel gaan we na welke elementen er niet mogen ontbreken.

Waarom kiezen voor een buitenkeuken?

05/05/2025

Een barbecue is één ding, maar met een goed uitgerust buitenkeuken heb je alles makkelijk bij de hand. Ook het maken van zo'n buitenkeuken is best plezant voor elke handige Harry. We geven mee hoe je er zelf een maakt.

  • Premium

Hoe maak je zelf een barbecuetafel?

05/05/2025

We gaan de kleine barbecues inbouwen in een gewone tuintafel. Om een warmtebuffer te maken met het hout van de tafel, komt er een tegel rond de barbecue.

  • Premium

Hoe gebruik en onderhoud je een barbecue?

05/05/2025

We somden per type toestel reeds veiligheidstips op in de voorgaande artikels, maar er zijn enkele algemene tips die voor ieder type barbecuestel wel gelden. We overlopen ze in dit artikel.

  • Premium

Hoe steek je een barbecue veilig aan?

05/05/2025

Je hebt je keuze gemaakt. Houtskool, briket, of de combinatie ervan. Het enige wat je nog moet doen, is het vuur aansteken. Gebruik daarbij altijd een aansteker met lange lont. Zo houd je de handen al wat verder van het vuur dan bij een gewone aanste

  • Premium

Een barbecue kiezen: het materiaal van je toestel

05/05/2025

Naast de manier van werken en aandrijving van de barbecue, is het materiaal van je barbecue ook een belangrijke factor bij de keuze voor je toestel. Die heeft namelijk een niet te onderschatten invloed op de smaak van je gerechten.

  • Premium

Een barbecue kiezen: houtskool, briketten, gas of elektriciteit?

05/05/2025

Barbeceën kan je op verschillende manieren. Dé klassieker, houtskool, geeft die typisch rokerige smaak. Briketten geven minder vlammen, rook en gensters, en branden dieper tot in de kern door. Barbecueën op gas of elektriciteit is dan weer wat eenvou

Alles over barbecues

05/05/2025

Zodra de zon komt piepen haalt elke zelfverklaarde buitenkok zijn barbecue van stal. Recepten voor marinades en salades vind je overal. Wij brengen liever de techniek en de veiligheid nog eens onder de aandacht.

Cookies

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.